ZVORNIK CITY PARK: NOVA DESTINACIJA ZA ŠOPING I ZABAVU

1381

Na ukupnoj površini od 20.000 i prodajnoj površini od 12.000 metara kvadratnih u Zvorniku je večeras otvoren tržni centar Zvornik City Park. Jysk, N-fashion, DM, Pepco, Sinsay, LC Waikiki, Sport vision, Planika, Deichmann samo su neki od dobro poznatih brendova koji su svoje mesto pronašli u ovom tržnom centru.

Foto: Redakcija

Otvaranju je prisustvovao veliki broj Zvorničana, a prisutnima su se obratili gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović i zamenica direktora Zvornik City Parka Jadranka Ostojić.

,,Posebnu zahvalnost dugujemo svojim dugogodišnjim partnerima. Njih 17 je otvorilo svoja vrata na području Zvornika. Verujemo da će ne samo u Zvorniku već i u susednim mestima naš tržni centar značiti ljudima za ugodnu kupovinu i zabavu“, rekla je Ostojićeva.

Foto: Redakcija

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović je poželeo dobrodošlicu i uspešno poslovanje, a ovom prilikom istakao da je 150 građana Zvornika dobilo posao. Nakon presecanja vrpce i svečanog otvaranja usledio je višeminutni vatromet, a u nastavku večeri publika je uživala u hitovima Peđe Jovanovića.